Odkrijte najboljše kraje za kosilo v Umagu

Umag je čudovito mesto na obali Istre, ki ponuja številne možnosti za okusno hrano. V tem članku bomo raziskali nekatere najboljše restavracije v Umagu, kjer lahko uživate v okusnih jedeh in prijetnem vzdušju.

Ena izmed najbolj priljubljenih restavracij v Umagu je Bistro-Pizzeria Luna. Ta restavracija ponuja širok izbor pizz, testenin, mesnih in ribjih jedi ter solat in sladic. Njihove palačinke so še posebej priljubljene med gosti. Restavracija se nahaja na Savudrijski ulici  in je odprta vsak dan od 8:00 do :00.

Druga restavracija, ki jo morate obiskati, je Konoba Nono. Ta restavracija se nahaja na Umashki ulici – Via Umago 5 v Petroviji in je odprta od torka do nedelje od :00 do :00. Konoba Nono ponuja širok izbor italijanskih in morskih jedi ter ima odlične ocene gostov.

Če iščete nekaj hitrega in okusnega, potem je Snack Bar Garden prava izbira za vas. Ta restavracija ponuja hitro hrano, pijače in prigrizke po ugodnih cenah. Osebje je prijazno in vljudno, hrana pa je odlična.

Za ljubitelje steakov priporočamo obisk Konobe Rustica. Ta restavracija se nahaja v Umagu in ponuja odlične steake, pice in druge jedi. Gosti so navdušeni nad njihovim brodetom in pohvalijo tudi njihove solate.

Če želite uživati v svežih morskih sadežih, potem morate obiskati Kaleta Umag. Ta restavracija ponuja sveže ribe, okusne pice in čudovit razgled. Priporočamo njihov tunin steak s polento in kalamare.

Konoba Buscina je še ena odlična izbira za ljubitelje mesa. Ta restavracija ponuja žar, gurmanske jedi in odlične solate. Gosti so navdušeni nad njihovim carpacciom, školjkami svetega Jakoba in Boskarinom.

Za sladokusce priporočamo obisk Konobe Nono, ki se nahaja v Umagu. Ta restavracija ponuja italijanske in morske jedi ter ima odlične ocene gostov. Priporočamo njihovo rojstnodnevno večerjo ali pa preprosto uživanje v njihovih okusnih jedeh.

Ma – Ni je še ena odlična izbira za ljubitelje morske hrane. Ta restavracija ponuja sveže ribe, morske sadeže in mediteranske jedi. Gosti so navdušeni nad njihovimi kalamari na žaru in lokalnim vinom.

Konoba Sole je prava izbira za tiste, ki iščejo nekaj posebnega. Ta restavracija ponuja italijanske in morske jedi ter ima odlične ocene gostov. Priporočamo njihovo morsko hrano, ki je sveža in dobro pripravljena.

Bistro-Pizzeria Luna je še ena odlična izbira za ljubitelje pizz. Ta restavracija se nahaja v Umagu in ponuja širok izbor pizz ter drugih italijanskih jedi. Gosti so navdušeni nad njihovo pico in drugimi dobrotami.

To so le nekatere izmed najboljših restavracij v Umagu, kjer lahko uživate v okusni hrani in prijetnem vzdušju. Ne glede na to, ali iščete hitro hrano, steak, sveže morske sadeže ali okusno pico, boste v Umagu zagotovo našli nekaj zase. Dober tek! 😊

Povpraševanje

Pokličite nas ali izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo. Na vsa vprašanja si prizadevamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.