Reference

HIŠE PONOVA VAS

V Ponovi vasi se jeseni 2022 pričenja gradnja treh samostojnih stanovanjskih hiš.

Objekti bodo etažnosti P+N+M, okvirne uporabne površine 260,0 m2.

Lokacija gradnje je od centra Grosuplja oddaljena 10 minut vožnje in ponuja pristno podeželsko okolje z možnostjo hitrega dostopa do vse pomembnejše infrastrukture in AC povezav.

Uporabljena bo lesena skeletna gradnja in z vgradnjo kvalitetnih materialov in izdelkov dosežena visoka energetska učinkovitost. V zelenem okolju bodo pripadajoče površine lično urejene in izkoriščene za kar najvišjo udobnost bivanja.

DVOJČEK IN DVA DVOSTANOVANJSKA OBJEKTA POLICA

V vasi Polica pričenjamo z gradnjo treh stanovanjskih objektov. Na voljo bosta dve enoti v dveh etažah (dvojčku) in 2×2 enoti v objektu A in B. Polica se nahaja 10 minut vožnje od centra Grosuplja in nudi mirno in zeleno okolje s hitrim dostopom do vseh pomembnejših uradov in AC priključka. Tehnologija lesene skeletne gradnje in učinkovita raba energije, ki postaja naš zaščitni znak, bo tudi tem objektom omogočal doseganje najvišjih energijskih razredov. Razpored prostorov si lahko ogledate na priloženih tlorisih. Poleg urejenih teras in parkirnih mest bo ohranjenih tudi veliko zelenih površin.

DVOJČEK BRINJE, GROSUPLJE

V centru Grosupljega je na voljo še ena enota dvojčka v dveh etažah.

Atraktivna in kakovostna skeletna -pasivna gradnja, z upoštevanjem načel učinkovite rabe energije, nudi udobno bivanje v učinkovito razporejenih prostorih s pripadajočimi parkirnimi prostori in zelenico.
Notranjost je dokončana s talnimi oblogami, keramiko in sanitarno keramiko ter pripravljena za opremljanje s pohištvom.

SONČNI DVOR

V Brezjem pri Grosupljem načrtujemo gradnjo dveh večstanovanjskih objektov.

S kakovostno skeletno gradnjo, upoštevanjem načel pasivne gradnje in učinkovite rabe energije, bomo v prodajo ponudili 36 stanovanj, vseljivih predvidoma konec leta 2021.

V kleti objekta bodo lastniška parkirna mesta in shrambe, v etažah od pritličja do 3. nadstropja (mansarde), ki bodo med seboj povezane z notranjim dvigalom , pa stanovanja v velikostih od 35m2 do 85m2.

Okolica novogradnje bo urejena z dodatnimi parkirnimi mesti in zelenimi površinami.

VILA BLOK HREN II, KADUNČEVA CESTA, GROSUPLJE

Predstavljamo vam nov večstanovanjski objekt, ki bo zrastel v centru Grosuplja, v neposredni bližini vseh pomembnejših lokacij družbene infrastrukture (šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, trgovine, upravna enota…).

Na voljo bo 6 stanovanj v predvideni velikosti 55 m2 in 66 m2

od 1. do 3. nadstropja, ter 2 poslovna prostora

Objekt bo zgrajen energetsko varčno (razred A1) s sodobnimi in visoko kvalitetnimi materiali, notranjim dvigalom, shrambami v kleti in lastnim parkiriščem z varovanim dostopom.

Ogrevanje (talno) bo urejeno s toplotnimi črpalkami »zrak- voda« (vsaki enoti pripada lastna), aktivnim ohlajevanjem s konvektorji in prisilnim prezračevanjem z rekuperacijo.

Predvidene so talne obloge v kombinaciji vinil/parket/keramika, troslojna PVC zasteklitev, senčila z elektro pogonom

Zunanjost večstanovanjskega bo z upoštevanjem trendovskih smernic atraktivna , celoten videz bo zaokrožen z urejeno okolico, ki bo vključevala zatravitev in zasaditev okrasnih dreves.