Plaže v Umagu in okolici

  1. Plaža “Osmica”: Nahaja se 2 km od centra Umaga v Resortu Stella Maris. Primerna je za družine z majhnimi otroki, saj ima plitko morje, zelenje, senco borovcev in urejen dostop. Na voljo so tudi zunanji bazen z morsko vodo in otroški bazen.
  2. Plaža Kanegra: Oddaljena je 10 km od Umaga in se nahaja v turističnem naselju Kanegra. Plaža je obdana z zelenjem in ena od najlepših uval severozahodne Istre. Dostop do morja je enostaven zaradi prodom prekritega dna. V bližini je tudi naturistični kamp in plaža.
  3. Plaža Savudrija: Nahaja se v istoimenskem kraju poleg kampa Pineta, 8 km od Umaga. Primerna je za družine z otroki in starejše osebe ter zagotavlja dostop v morje tudi invalidom. Plažo odlikujejo viseči čolni in 36 metrov visok svetilnik.
  4. Plaža Polynesia / Sol Katoro: Nahaja se v Resortu Katoro nedaleč od Umaga. Ima prodnati, betonirani in kamniti del. Na plaži so na voljo različne športne dejavnosti, bazeni za odrasle in otroke ter izposoja koles. Plaža je prejela Modro zastavo.
  5. Plaža Aurora: Nahaja se v Resortu Katoro, 2 km od Umaga. Plaža je betonirana s stopnicami za enostaven dostop v morje. Na voljo je izposoja ležalnikov, senčnikov in opreme za vodne športe.
  6. Plaža Laguna Stella Maris: Nahaja se v Resortu Stella Maris, v bližini ATP stadiona “Goran Ivanišević”. Plaža je prodnata, obdana z borovci in ima postopen dostop v morje. Primerna je za družine z majhnimi otroki. Na voljo so številne gostinske in športne vsebine.
  7. Glavna plaža: Nahaja se v naselju Punta, 1,5 km od centra Umaga. Primerna je za družine z otroki, saj ima plitko morje in lahek dostop. V bližini so otroško igrišče, restavracije in stojnice.
  8. Plaža Canova Park Umag: Nahaja se v kampu Camping Park Umag

Povpraševanje

Pokličite nas ali izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo. Na vsa vprašanja si prizadevamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.