Umag

Residence Moela - Umag

Umag je majhno obalno mesto, ki se nahaja na zahodni obali Istre v Hrvaški. Znani so po svoji lepi obmorski pokrajini, kristalno čistem morju in bogati zgodovinski dediščini. Mesto ima čar starega mediteranskega naselja z ozkimi tlakovanimi ulicami, kamnitimi hišami in ohranjenim srednjeveškim obzidjem.

Zgodaj zjutraj, ko sonce vzhaja, lahko doživite mirno in slikovito vzdušje Umaga. Lahko se sprehodite po pristanišču, kjer boste videli ribiške čolne in jahte, ki se zibajo na valovih. Morda boste imeli srečo in ujeli trenutek, ko ribiči prihajajo s svojim ulovom ali pa opazili lokalce, ki se sprehajajo ob obali.

Lahko se odpravite na sprehod po mestnem jedru in občudujete arhitekturne znamenitosti, kot so cerkve, palače in stolp Vela Gate. Mesto je znano tudi po svojih zgodovinskih znamenitostih, med katerimi je tudi starodavna nekropola, ki priča o dolgi zgodovini tega območja.

Umag je prav tako priljubljena turistična destinacija zaradi svojih čudovitih plaž. Lahko si privoščite jutranjo kopel ali se sprehodite ob obali in uživate v svežem morskem zraku. Občudujete lahko tudi lepote narave v bližini, saj je Umag obdan z bujno zelenimi gozdovi in ​​oljčnimi nasadi.

Zgodnje jutro v Umagu je čas tišine, miru in lepote. Predstavlja popolno priložnost za sprostitev, refleksijo ali preprosto uživanje v idiličnem vzdušju tega čudovitega obalnega mesta.

Povpraševanje

Pokličite nas ali izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo. Na vsa vprašanja si prizadevamo odgovoriti v najkrajšem možnem času.